Top Class Grup Constructii & Izolatii
   
Ofertele noastre
Contact Firma
Cost Index

Izolatii & Hidroizolatii Acoperisuri Zidarie Amenajari Interioare Izolatii termice Instalatii Sanitare  


Zidarie & Zugraveli

Zidarie & Zugraveli - Top Class Grup srl
Caramizile sunt unele dintre cele mai vechi si mai raspandite produse pentru zidarie. Ele se utilizeaza in constructia cladirilor individuale sau, in cazul constructiilor combinate (cu metal, ciment sau sticla), se folosesc pentru pereti neportanti. Insa nu ne rezumam doar aici, putem executa zidarii din orice material, betoane, bca, caramizi porotherm, in general din orice material care va este necesar constructiei dvs.

 

Zidarie din Caramizi si Caramizi Porotherm
Caramizile sunt de mai multe feluri: caramizi pline; caramizi cu goluri verticale; caramizi poroase pentru constructii si termoizolatii; placaje pentru zidarie aparenta. Caramizile si blocurile ceramice de zidarie cu goluri permit reducerea grosimii peretilor datorita caracteristicilor termoizolante superioare, reducānd totodata incarcarea fundatiilor. Golurile blocurilor ceramice reprezinta 15- 45% din volumul acestora.

 

Zidarie din betoane si placi de beton
Betonul este un material de constructie compozit, obtinut in urma intaririi unui amestec omogen de agregate (nisip si pietris de diverse granulatii), ciment si apa. Cea mai importanta clasificare a betoanelor se face dupa rezistenta la compresiune a materialului intarit. Alte clasificari se fac dupa gradul de lucrabilitate si granulatia maxima a agregatului. Firma noastra poate realiza orice tip de beton specific constructiei dvs.

 

Zidarie din BCA
Un atu al BCA-ului in zidarie fata de caramida este acela ca o casa construita cu BCA se ridica mult mai repede decat una din caramida. Un punct in minus, BCA-ul este cu 10-20% mai putin portant decit caramida. Se sfarima mai repede la greutati mult mai mici. Executam la cheie zidarie din BCA de orice grosime.

 

Zugraveli, Mortar, Glet, Vopsitorie fatade
Va oferim o gama variata de servicii pornind de la renovari pana la ultimul detaliu: zugraveli, mortar, tras glet, etc. Putem executa vopsitorie exterioara si interioara pentru structuri metalice, beton, fatade cu rol de protectie anticoroziva, armonie cromatica si estetica.

Zidarie Caramida
O locuinta din caramida reprezinta o investitie pentru viitor, pentru multe generatii. Sa construiesti din caramida este o alegere inteligenta la care te putem ajuta.


Zidarie BCA si Beton
Executam la cheie zidarie din BCA de orice grosime, BCA termoizolant sau pentru pereti despartitori.


Zugraveli si Vopsitorie
Va oferim o gama variata de servicii pornind de la renovari pana la ultimul detaliu: zugraveli, mortar, tras glet ...