Top Class Grup Constructii & Izolatii
   
Ofertele noastre
Contact Firma
Cost Index

Izolatii & Hidroizolatii Acoperisuri Zidarie Amenajari Interioare Izolatii termice Instalatii Sanitare  


Izolatii & Hidroizolatii

Izolatii & Hidroizolatii Profesioanale - Top Class Grup srl
De 15 ani executam lucrari de izolatie si hidroizolatie la standard UE fiind specializati in integrarea de solutii de invelitori, cu panta sau in terasa pentru blocuri, hale industiale, fundatii, poduri sau parcari. Oferim garantie intre 10 - 20 de ani la lucrarile executate integral de firma noastra.

Membranele bituminoase
Sunt materiale compozite care se nasc din combinarea a doua elemente principale:
- mixtura bituminoasa - pe baza de bitum modificat cu polimeri termoplastici;
- suportul (armatura) - o tesatura din diverse materiale;

Cele doua componente conlucreaza foarte bine, bitumul oferind puterea sa impermeabilizanta in timp ce armatura asigura o repartizare uniforma a sarcinilor de incarcare si o rezistenta mecanica superioara. Bitumul din compozitia membranelor este modificat cu polimeri pentru a corecta caracteristicile nedorite.

Suprafata pe care se aplica izolatia trebuie sa fie in prealabil curatata de eventualele impuritati, cum ar fi: praful, stratul deteriorat, uleiul, urmele de apa etc., iar timpul pentru efectuarea lucrarii sa fie favorabil (temperatura de +5C si umiditate de maximum 80%).

Sindrila bituminoasa
Este realizata pe baza celor mai noi tehnologii de productie, din materiale de calitate superioara, pentru a oferi o invelitoare de acoperis rezistenta, care sa nu necesite actiuni costisitoare de intretinere. Astfel de sisteme sunt aplicabile la o gama variata de cladiri, dovedindu-si eficienta chiar si in conditii extreme de umiditate si temperatura. Prin calitatile sale, sindrila bituminoasa ofera posibilitatea construirii unor acoperisuri cu design inovator, armonizat cu mediul inconjurator si functionalitatea cladirii

Avantajele utilizarii sindrilei bituminoase:
se poate adapta la orice forma de acoperis;
au greutate specifica redusa ceea ce usureaza manipularea, transportul si reduce solicitarea infrastructurii acoperisului;
se aplica rapid, fara a necesita scule speciale;
realizeaza un invelis estetic, cu forme si culori care satisfac orice exigenta;
au o foarte buna stabilitate dimensionala;
flexibilitate mare la temperaturi scazute, oferind posibilitatea montarii in orice anotimp;
au o foarte buna rezistenta la foc si intemperii (grindina, zapada, inghet si radiatii UV).

Membrana bituminoasa
Membranele pot fi de mai multe tipuri in functie de grosime, de tipul izolatiei dorite, poate fi cu ardezie, simpla sau cu folie de aluminiu.


Sindrila bituminoasa
Prin calitatile sale, sindrila bituminoasa ofera posibilitatea construirii unor acoperisuri cu design inovator, armonizat cu mediul inconjurator si functionalitatea cladirii.


Unelte folosite in izolatii
Principalele unelte folosite in izolatii sunt arzatoarele si buteliile cu gaz sau gpl.