Top Class Grup Constructii & Izolatii
   
Ofertele noastre
Contact Firma
Cost Index

Izolatii & Hidroizolatii Acoperisuri Zidarie Amenajari Interioare Izolatii termice Instalatii Sanitare  


Acoperisuri & Invelitori

Acoperisuri & Invelitori - Top Class Grup srl
Suntem alegerea perfecta cand vine vorba de un acoperis de calitate. Putem executa la cheie acoperisuri si invelitori din lemn, tabla zincata, tigle metalice, table cutate, sisteme pluviale, accesorii, montaj si asistenta. Intr-un cuvant putem executa o gama larga si variata de acoperisuri.

 

Acoperisuri din tabla zincata & tabla cutata
Invelitorile din tabla zincata si tabla cutata sunt foarte recomandate caselor sau cladirilor cu personalitate, acestea dandu-le un aer aparte. Putem executa orice tip de acoperis din tabla cu si fara panta.

 

Acoperisuri din tigla si tigla metalica
Acoperisurile din tigla si tigla metalica sunt ideale persoanelor care tin la aspectul si duritatea casei lor, deoarece sunt foarte rezistente in timp cu o garantie de peste 30-50 de ani. Un alt avantaj este si greutatea foarte scazuta a lor, nu va incarca casa cu greutate in plus.

 

Acoperisuri din lemn
Acoperisurile din lemn se adreseaza in special caselor cu structura din lemn sau doritorilor de mansarde locuibile. Avantajul acoperisurilor din lemn este cel termic, oferind o buna izolatie termica. Pe acest tip de acoperisuri se pot monta diverse tipuri de ferestre cu deschidere verticala pentru mansarde.

 

Sisteme pluviale
Fiecare acoperis in parte are sistemul lui pluvial de scurgere a apei. Firma noastra executa si monteaza jgheaburi si burlane din tabla si pvc pentru acoperisuri.

Acoperisuri tabla
Putem executa orice tip de acoperis din tabla sau tabla cutata, jgheaburi, burlane.


Acoperisuri tigla
Prin calitatile sale, tigla clasica si tigla metalica ofera durabilitate in timp si aspect visual unui acoperis.


Acoperisuri lemn
Acoperisurile din lemn ofera avantajul termic si estetic unui acoperis, precum si realizarea unei mansarde.